Een unieke ervaring

Events at the pheasants

Regelmatig zijn er exclusieve mini-events te beleven op The Pheasants

Jane Austen’s 

Sense & Sensibilitea

 

Cliffrock Castle meets Dowton Abbey in de polder

Shakespeare in the Garden “Much Ado about Hamlet” 

The harp that once through Tara’s Halls

De lezingen door José Roeken in de setting van huis en tuin zijn zo geslaagd en zo leuk om te doen dat we wederom Jane Austen events organiseren.

 

Volgend jaar kunt u zich weer onderdompelen in deze very British Experience. Ze zijn gepland op zondag 20 en 27 maart en 24 april 2022. 

U kunt zich nu al aanmelden.

Meer informatie over José Roeken en Austen Tales: www.austentales.nl 

 

Jane Austen reizen Garden Tours zomer 2022

Unieke 6-daagse tuin- en cultuurreis o.l.v José Roeken. Alle informatie en boekingen: www.gardentours.nl/tuinreis/jane-austen-reis

 

Josephine Rombouts komt verhalen vertellen en boeken signeren.

 

Neem een duik in de wereld van kastelen, kilts, AGA’s en zilverpoets en geniet van een afternoon tea waar Mr. Carson tevreden bij zou glimlachen.

Deze zomer, op 18, 21 en 22 augustus en 1 september, is the Pheasants het decor voor een echte Shakespeare-klassieker met een twist.

Natuurlijk ontbreekt het niet aan bijpassende Britse versnaperingen.

 

Alle middag- en avondvoorstellingen in augustus zijn uitverkocht! Alleen nog plaatsen op 1 september.

Deze zomer beleeft The Pheasants opnieuw een primeur met een serie mini-recitals door Martijn (zang) en Annelieke Sanders (harp).

 

 

Het muzikale echtpaar heeft een programma samengesteld van English, Welsh, Scotts en Irish classics die hun wortels hebben in de volksmuziek van die iconische streken. Daarmee treden Martijn en Annelieke in de voetsporen van de Britse Barden die zichzelf begeleidden op harp.