Een unieke ervaring

Events at the pheasants

Regelmatig zijn er exclusieve mini-events te beleven op The Pheasants

Jane Austen’s 

Sense & Sensibilitea

 

Cliffrock Castle meets Dowton Abbey in de polder

Shakespeare in the Garden “Much Ado about Hamlet” 

The harp that once through Tara’s Halls

Een lezing door José Roeken in de setting van huis en tuin waren zo geslaagd en zo leuk om te doen dat we dit jaar een nieuw Jane Austen event organiseren: Sense & Sensibilitea. 

 

Op zondag 20 juni, 1 augustus 3 en 24 oktober en 14 november a.s. kunt u zich weer onderdompelen in deze very British Experience

 

Josephine Rombouts komt verhalen vertellen en boeken signeren. Neem een duik in de wereld van kastelen, kilts, AGA’s en zilverpoets en geniet van een afternoon tea waar Mr. Carson tevreden bij zou glimlachen.

Deze zomer, op 18, 21 en 22 augustus en 1 september, is the Pheasants het decor voor een echte Shakespeare-klassieker met een twist.

Natuurlijk ontbreekt het niet aan bijpassende Britse versnaperingen.

Deze zomer beleeft The Pheasants opnieuw een primeur met een serie mini-recitals door Martijn (zang) en Annelieke Sanders (harp).

 

Het muzikale echtpaar heeft een programma samengesteld van English, Welsh, Scotts en Irish classics die hun wortels hebben in de volksmuziek van die iconische streken. Daarmee treden Martijn en Annelieke in de voetsporen van de Britse Barden die zichzelf begeleidden op harp.