Enjoy
Ervaar

Have tea

at the pheasants

Full Afternoon Tea

De specialiteit van The Pheasants is Full Afternoon Tea: een uitgebreide middagmaaltijd bestaande uit hartige hapjes en verfijnde sandwiches, scones met originele clotted cream en een selectie van taarten, gebak en snoeperijen. Hierbij worden verschillende theesoorten en melanges geschonken.

De gerechten worden in aparte gangen en fraai opgemaakt geserveerd. Om echt te kunnen genieten van een full afternoon tea is het goed om twee tot drie uur uit te trekken.

Andere cateringwensen zijn altijd bespreekbaar: wilt u liever een mooi aangeklede lunch of een minder uitgebreide middagthee dan is dat mogelijk.

 

 

Christmas special

zondag 19 december  ‘a very special Christmas high tea’ in  een prachtige, feestelijk versierde, The Pheasants!

 

High tea met een Ster
The Pheasants biedt gasten alleen het allerbeste; ouderwetse kwaliteit, traditionele gerechten en compromisloze stijl. High tea met een ster geïnspireerd op de beste Britse adressen, van Claridges tot Cliveden. Alle gerechten zijn uit eigen keuken en worden vers gemaakt voor iedere ontvangst. Daarbij worden het hele jaar door zoveel mogelijk producten gebruikt uit de eigen biologische moestuin en boomgaard.


Prijzen
De prijs voor een arrangement hangt af van het aantal gasten en het menu.

Bijvoorbeeld:

  • Full Afternoon Tea €42,50 per couvert vanaf 3 personen
  • Full Afternoon Tea for Two €52,50 per couvert