Proef

Jams & Chutneys

Zoals bij een ouderwets huis past, wordt de fruitoogst van The Pheasants gebruikt om jams en andere conserven te maken. De eigen producten variëren van pruimen, appels, peren en walnoten tot frambozen, moerbeien, vijgen en zelfs sinaasappels.

 

Alle vruchten mogen lang rijpen en dat geeft een volle smaak. De moestuin en de boomgaardjes worden verrijkt met eigen compost en de mest van onze schapen en kippen. De teelt is biologisch. Puur natuur dus!

Voor de jams, chutneys, geleis en marmelades worden geen toevoegingen gebruikt, behalve geleisuiker, citroensap of iets lekkers als whisky, vanille of een kaneelstokje. Natuurlijk worden de eigen producten gebruikt bij de Afternoon Teas. U kunt ook altijd vragen om een potje mee te nemen na uw theebezoek.

De zoete en pittige lekkernijen van The Pheasants zijn ook te koop bij:

 

‘Uit de dromen van de lente wordt in de herfst jam gemaakt.’


Peter Bamm 1897 – 1970