Shakespreare goes Everdingen! 

 

Maike Pijnappel, theatermaker en Shakespeare-liefhebber, heeft samen met een groep amateur-acteurs vorig seizoen een spetterend leuke serie opvoeringen verzorgd van  ‘Much Ado about Nothing’, waarin Hamlet zijn slechte imago voorgoed verliest.

 

Vanwege het grote succes, en alle plezier dat ermee gepaard ging, gaat de troupe van Maike u deze zomer opnieuw verrassen met een originele bewerking van een Shakespeare-klassieker.

 

Maike studeerde aan de HKU, waarbij ze zich tijdens haar stage in Bath (Engeland) heeft ondergedompeld in de wereld van Shakespeare. Haar groep telt 12 acteurs die op originele wijze hun interpretatie van een echte classic ten beste geven.

 

Gasten worden door acteurs welkom geheten bij de tuinpoort van The Pheasants en worden op een speelse manier meegenomen in de voorstelling, die natuurlijk niet compleet is zonder traditioneel Engels lekkers.

 

Shakespeare in the Garden wordt gepresenteerd in twee varianten: een ‘light’ versie met in de pauze een kop thee en een huisgemaakte scone  en als een middag vullend uitje gelardeerd met de gangen van een full afternoon tea.

 

Vanaf juni kunt u online tickets bestellen.

 

Shakespeare ‘light’ met thee en scone: 12, 13, 18 en 19 augustus.

Shakespeare ‘The Full Monty’ met full afternoon tea: 14 en 20 augustus.