Voel de lente!  

Sense & Sensibilitea

Sense and Sensibility behoort tot de meest bekende werken van Jane Austen (1775-1817), de uitzonderlijke Britse schrijfster die – in een tijd waarin vrouwen geen carrières en weinig vrijheden hadden – boeken publiceerde die tot vandaag de dag boeien en verrassen. Jane kon als geen ander de sociale verhoudingen en mores van haar tijd omzetten in humoristische en tijdloze romans, die alles behalve stoffig of belegen zijn, en die generatie na generatie verleiden tot herontdekking en verfilming.


José Roeken van Austen Tales heeft al jarenlang een fascinatie voor het leven en werk van Jane Austen. Na het volgen van een cursus aan het King’s College in Londen, besloot zij Austen Tales op te richten om haar passie te delen met anderen.


De lezingen vinden plaats in de Yellow Library van The Pheasants, die afgelopen winter een nieuwe verrassende decoratie kreeg in de stijl van Robert Adam, de Schotse architect uit de tijd waarin ook Jane Austen furore maakte.

De full afternoon tea die de Austenmiddag omlijst wordt geserveerd in de Red Drawing Room, waar u zich even helemaal in Engeland waant.


Aanvang: 13.30 uur, afsluiting 16.30 uur

Locatie: The Pheasants

Tickprijs: € 59,00 per persoon


Wilt u reserveren, mail naar info@thepheasants.nl

In verband met de coronamaatregelen is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.