think on me  

Deze nazomer beleeft The Pheasants opnieuw een serie mini-recitals door Martijn en Annelieke Sanders. Het muzikale echtpaar heeft een programma samengesteld van English, Welsh, Scotts en Irish classics die hun wortels hebben in de volksmuziek van deze iconische streken. Daarmee treden Martijn en Annelieke in de voetsporen van de Britse Barden die zichzelf begeleidden op harp.

 

Martijn Sanders (bariton) verdiende zijn sporen ruimschoots in de internationale opera- en concertwereld met rollen als Papageno, Figaro en Don Giovanni en ook Annelieke is een graag geziene gast op de concertpodia. Zo trad zij onder andere op met het beroemde St. John’s College Choir onder leiding van Sir Christopher Robinson.

 

Het repertoire omvat een tijdspanne van 500 jaar. De oudste liederen dateren uit de vroege middeleeuwen en via de 16e, 17e en 18e eeuw voert het koppel gasten mee naar het Victoriaanse tijdperk. Denkt u aan  ‘Greensleeves’, ‘Scarborough Fair’, ‘Lovely Susan’, ‘The bonny banks of Loch Lomond’ en ‘Think on me’.

 

De opvoeringen vinden plaats in de Yellow Library van The Pheasants en worden natuurlijk omlijst met een full afternoon tea. Twee Britse tradities in perfect harmony!


zaterdag 14 en zondag 15 september.

Tickets € 85,-