The harp that once through Tara’s halls  

Martijn Sanders (bariton) verdiende zijn sporen ruimschoots in de internationale opera- en concertwereld met rollen als Papageno, Figaro en Don Giovanni en ook Annelieke is een graag geziene gast op de concertpodia. Zo trad zij onder andere op met het beroemde St. John’s College Choir onder leiding van Sir Christopher Robinson.

De rode draad door het programma van ‘The harp that once through Tara’s Hall’s’ is het jezelf herpakken na tegenslag. In de toelichting op de liederen zullen de uitvoerenden verhalen over moed, vrijheidsstrijd, standsverschillen en liefdesperikelen vertellen.

 

Het repertoire omvat een tijdspanne van 500 jaar. De oudste liederen dateren uit de vroege middeleeuwen en via de 16e, 17e en 18e eeuw voert het koppel gasten mee naar het Victoriaanse tijdperk. Denkt u aan  ‘Greensleeves’, ‘Scarborough Fair’, ‘Lovely Susan’, ‘The bonny banks of Loch Lomond’ en ‘My heart is in the Highlands’.

 

De opvoeringen vinden plaats in de Yellow Library van The Pheasants en worden natuurlijk omlijst met een full afternoon tea. Twee Britse tradities in perfect harmony!

 

 

Data:
25, 26 en 29 augustus, en 19 en 26 september.
Ticketprijs € 59,50 per persoon. 

Aanvang 14.00 uur.